Sprijin de sageata Beiter

Mai multe poze

Sprijin de sageata Beiter
1.283,00 RON

Disponibilitate: La comanda

Modele: RH,LH


Culoare: negru


Dimensiuni lame lasator - Latime:  4,5 sau  6mm


                                                -Grosime:  0,20-0,25-0,30-0,35mm


                                                -Lungime: scurt si lung  

* Campuri Obligatorii

1.283,00 RON
Descriere

Detalii

 Daca vezi pentru prima data un sprijin de sageata Beiter te gandesti: Ce sprijin masiv si butucanos. Intradevar,este! Dar odata ce il iei in mana vei observa ca greutatea e relativ mica......si nu este o impresie.Werner Beiter a folosit materiale termoplastice oriunde a fost posibil pentru a reduce greutatea dar in acelasi timp oferindu-i cat de multa stabilitate a fost posibil

. Werner Beiter inventat un sistem revolutionar de reglaj vertical si orizontal care permite un reglaj cu o precizie de 0,2mm .

Doua placute de ghidare montate pe lama lansator reduc oscilatiile in timp ce sageata pleaca din arc ,dar in acelasi timp schimba si rigiditatea lamei.

Puteti opta intre versiunea standard si doua versiuni de sprijin OverDraw care va permite 28 mm respectiv 56 mm de overdraw (OD88 respectiv od116)

Unele dintre caracteristicile unice a sprijinului Beiter:

- Miscare orizontala si verticala fara nici un surub de fixare:sprijinul poate fi reglat fara a slabi sau strange vreun surub!

- Precizie inalta multumita conceptului revolutionar: sprijinul poate fi reglat fara jocuri si tolerante,cu o precizie necunoscuta pana acum

- Setari repetabile : ambele scale (verticala si orizontala) au o scala Vernier (ca un subler) . Datorita acestui lucru sprijinul poate fi reglat cu o precizie de 0.2mm!Setarile pot fi repetat reproduse astfel incat sageata sa aiba joc zero.

- Lama lansator poate fi setata la doua unghiuri diferite:  30° sau 35° doar prin schimbarea a doua mici blocuri.Astfel si unghiul poate fi reprodus de fiecare data exact.

- Ghidarea lamei lansator: placute de diferite lungimi pot fi instalate deasupra si dedesubtul lamei lansator.Acestea vor schimba rigiditatea lansatorului si vor elimina orice oscilatie dupa declansare .Incadrarea lansatorului da ocazia acestuia sa urmareasca traiectoria orizontala a sagetii in timp ce aceasta paraseste arcul.

- Surub de fixare  5/16“-24  din otel inoxidabil cu cap turtit si diametru mare. Saiba este din plastic special permite surubului o fixaremai buna.Un contrasurub din elastomer impiedica lasarea de urme pe riser.

- Sunt disponibile lame lansator de marimi si grosimi diferite pentru a se potrivi dimensiunilor si greutatilor diferite ale sagetilor.

Pentru folosirea sprijinului Beiter va rugam sa comandati versiunea OD88.

Recenzii