Despre noi

Despre noi

Vali Muresianu 

Dragi prieteni arcasi si viitori arcasi,

 arcurimagazin.ro incearca sa aduca pe piata romaneasca echipamente pentru tirul cu arcul care sa multumeasca o categorie larga de arcasi,atat incepatori cat si sportivi profesionisti ,la o gama variata de preturi,incepand de la cele mai accesibile pana la cele mai scumpe dar totusi incercand sa tina preturile decente.

  X Terra Venture Srl este dealer PSE Archery,Martin Archery,OK Archery,Aurel Archery,BCY Fibers si Whalen's Hooker releases si , pentru restul produselor colaboram cu marii distribuitori de pe piata europeana.

  O mare parte din produse le veti gasi pe stoc dar o mare parte se va aduce in baza comenzilor Dvs. de la producatori sau de la distribuitorii nostrii europeni si americani. Din cauza diversitatii mari de produse nu putem sa facem stocuri de produse scumpe si nici nu vom putea sa  introducem toate produsele existente in magazinul nostru virtual.  In cazul in care va doriti ceva si nu gasiti in magazin aveti posibilitatea sa ne contactati,sa ne spuneti ce va doriti,eventual sa ne trimiteti si link-ul cu produsul dorit, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp cu o oferta rezonabila de pret si un termen de livrare.

  In acelasi timp ,cei nou veniti in familia arcasilor vor avea parte de consiliere in alegerea echipamentului potrivit cat si pentru folosirea lui corecta, impartasindu-va din experienta noastra.

  Ne gasiti la telefon 0748520755 , 7 zile din 7, intre orele 09:00-21:00 sau ne puteti contacta pe e-mail:  office@arcurimagazin.ro

  Cu prietenie,

 Valentin  Muresianu