Cum cumpar

1. Inregistrare
Poti face cumparaturi doar daca esti utilizator inregistrat in sistem. Pentru a deveni un astfel de utilizator, trebuie doar sa accesezi link-ul "Creeaza cont", din partea de sus a oricarei pagini din site. 
2. Activare cont nou
Vei primi un email de confirmare a crearii contului. Teoretic acesta ajunge in cateva minute (in unele cazuri - de exemplu yahoo - este posibil sa ajunga în folderul spam sau bulk).
3. Adauga produse in cos
Cand te hotarasti sa cumperi un produs, selectezi caracteristicile (de exemplu: mana, culoare, putere etc), precum si cantitatea dorita, dupa caz si disponibilitate a optiunilor. Dupa aceea, trebuie sa dai un click pe butonul "Adauga in cos". O comanda poate contine un singur produs sau mai multe. Dupa ce ai adaugat un produs in cos, poti continua sa alegi si alte produse sau poti finaliza comanda.
4. Verificarea cosului de cumpărături
Ai posibilitatea de a verifica permanent continul cosului de cumparaturi, fie trecand cu mouse-ul deasupra colutului din dreapta-sus al oricarei pagini (in zona in care se afla imaginea cosului de cumparaturi), fie in meniul din dreapta paginilor. Daca doresti eliminarea unui produs din cos, atunci trebuie dai click pe tomberonul aflat la stanga denumirii produsului. In cazul in care vrei sa modifici cantitatea de produse, trebuie doar sa dai click pe butonul " - ", pentru a scadea cantitatea, sau pe butonul " + ", pentru a mari cantitatea. Dupa ce ai modificat cantitatea, apasa butonul "Actualizare cos".